8 oktober 2022

Zit op de eerste rang tijdens de optocht

Eerste rang op de tribune (c) margot van den boer

Eerste rang op de tribune
(c) margot van den boer

HEEZE – Zondag 26 augustus 2018 wordt de grootste theaterparade van het jaar opnieuw het hoogtepunt van Brabantsedag Heeze. Binnen het thema van deze 61ste editie, ‘Van Ravenstein tot Roosendaal’, kozen de bouwgroepen zestien locaties in Noord-Brabant voor deze theaterparade.

De grootste theaterparade van het jaar begint om 13.30 uur. De pre-parade begint om 12.30 uur.
Bezoekers worden de hele dag vermaakt van 10.00 tot 19.00 uur op de sfeervolle locaties, waar een compleet programma kan worden ervaren met tentoonstellingen, muziek, (straat)theater, vermaak, vertier en horeca. VOF De Kunst en Flairck treden onder meer op.

Entreegelden
Kinderen tot 12 jaar gratis
Tickets kosten €10,- per ticket.

Tribunetickets kosten €9.50 per ticket. Tribuneticket is geen toegang tot de parade, je dient een los entreeticket daarvoor te hebben.

Tribunetickets
Je bestelt ook eenvoudig je tribunetickets online. Kies de tribune waarvoor je tickets wil en klik op bestellen. Het aantal kun je vervolgens aangeven. Wil je tevens entreetickets bestellen, klik dan op verder winkelen.
Welke tribune waar staat, zie je op de kaart hieronder. Staat er een tribunenummer NIET meer tussen, dan is de tribune niet meer beschikbaar.

Let op dat je bij het bestellen van je tickets je juiste e-mailadres invult. Je tickets worden namelijk naar dát e-mailadres gestuurd.

Laat wat van je horen

*