9 augustus 2022

Within Temptation maakt programma Nirwana Tuinfeest 2013 compleet

Within Temptation

Within Temptation

Het programma van Nirwana Tuinfeest 2013 is rond. Vrijdag 2 augustus 2013 staat niemand minder dan Within Temptation op Nirwana Tuinfeest. Zij treden vrijdag op met Dewolff, Navarone en Candybar Planet. Zaterdag 3 augustus was al een tijdje compleet met namen als Kensington, Motorpsycho (NOO), Ugly Kid Joe (USA), Vista Chino (USA) en Dearworld. Aan zondag 4 augustus zijn Tributefinger (Triggerfinger) en Stacked Actors (Foo Fighters) toegevoegd.

Within Temptation is de grootste symfonische rockband van Nederland, die over de hele wereld optreedt. Zo staat in 2014 weer een wereldtour op de planning. De zeskoppige band met haar vrouwelijk leadzanger Sharon heeft veel bereikt: meer dan drie miljoen cd’s en en dvd’s zijn wereldwijd verkocht, twee World Music Awards, twee MTV European Music Awards enzovoort. Within Temptation is de perfecte band om de vrijdag van Nirwana Tuinfeest compleet te laten rocken!

Op zaterdag 22 juni vindt Eurosjopper plaats aan het Piet Cortoomswegske in Lierop. Hier wordt tussen verschillende bands gestreden voor de overwinning, die inhoudt dat de winnaar Nirwana Tuinfeest 2013 mag openen.
De online voorverkoop is gestart bij de Spar in Lierop, FUN8 in Someren en ’t Stationneke in Asten. De regionale voorverkoop start op 1 juni.

 

Laat wat van je horen

*