17 september 2021

Wegens succes herhaald: cursus Natuurfotografie

naamloosHEEZE – LEENDE – In maart/april 2018 organiseert de Cursuswerkgroep van IVN Heeze-Leende opnieuw de cursus Natuurfotografie. De cursus wordt gegeven door Frans van den Boom en was bij eerdere gelegenheden een groot succes. Vandaar dat zij iedereen de mogelijkheid willen bieden de cursus te volgen. Het lespakket bestaat uit 3 binnenavonden en één excursie-ochtend. De cursus wordt gegeven op maandagavond in het IVN-gebouw “De Sleutelbloem”, Strabrecht 14 in Heeze. De excursie is op zaterdagochtend.
De kosten zijn € 35,= incl. lesmateriaal en koffie of thee tijdens de lesavonden.

Digitale fotografie is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Iedereen maakt foto’s, met camera, tablet of mobieltje. Toch valt het niet altijd mee om je object ook zó op de foto te krijgen zoals je dat zou willen. Wij willen je daarbij helpen en uiteraard doen wij dat in de natuur. De natuur is altijd inspirerend en het is haast vanzelfsprekend dat je de mooie dingen die je tegenkomt vast wilt leggen.

De cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurfotografie en hier wat meer kennis en vaardigheden over wil opdoen. Het is niet specifiek bedoeld voor een bepaalde camera en is ook niet om de individuele camera te leren kennen.
Er zal een algemeen beeld gegeven worden van de hedendaagse gebruiksmogelijk-heden van de digitale camera.

Onderwerpen: Basistechniek van de fotografie, Creatief aan de slag met de techniek, scherptediepte, compositie, Werken met de computer. Verder zal er nagepraat worden over de praktijkmorgen en zullen gemaakte foto’s worden besproken.
De binnenavonden vinden plaats op maandag 26 maart, 9 april en 23 april (van 20.00 tot 22.15 uur). De praktijkles (buiten fotograferen) is op zaterdagmorgen 14 april van 9.30 tot 12.30 uur.

Opgeven kan bij:
Ineke Thijs, 040-2264191 of 06-29454862 of antine.thijs@outlook.com
Voor meer informatie zie de website: www.IVN.nl/heeze-leende

Laat wat van je horen

*