17 september 2021

VVD organiseert dag over innovatie met Klaas Dijkhoff

vvd_logo_toppanelREGIO – Nederland loopt voorop in de wereld op het gebied van innovatie. En dat is maar goed ook. Innovatie biedt geweldige kansen voor de toekomst. Maar hoe zorgen wij dat ons land ook de komende jaren voorop blijft lopen? Eindhoven is daarin onmisbaar. Daarom organiseert de VVD een dag hierover op 24 juni a.s. op de High Tech campus in Eindhoven. Iedereen is hierbij van harte welkom om hier met tal van politici en experts over in gesprek te gaan. De dag zal afgesloten worden door staatssecretaris Klaas Dijkhoff.

De dag begint om 10:00 uur met VVD-Europarlementariër Jan Huitema die een introductie geeft rond het thema innovatie. Aansluitend vinden deelsessies plaats over de thema’sduurzaamheid, agrifood en zorg plaats. Tijdens de deelsessies gaan VVD-Tweede Kamerleden Remco Dijkstra, Arne Weverling, Sophie Hermans en Zohair El Yassini in gesprek met mensen uit de sector en is er gelegenheid tot vragen en discussie over de thema’s. Het programma wordt afgesloten door Klaas Dijkhoff.
Aansluitend vindt om 12:00 uur de netwerklunch plaats. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via bijeenkomst@vvd.nl. Voor deze dag vragen zij een bijdrage van 15,00 euro. De lunch is bij de kosten inbegrepen.

Laat wat van je horen

*