17 september 2021

Vrijwilligersvacaturemarkt voor ouderen

De KBO Kring Dommel & Aa, Paladijn en  UWV slaan de handen ineen om mensen van 55 jaar en ouder te motiveren voor vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk zorgt voor contacten, het inzetten van je ervaring en kwaliteiten en voor een dagritme. Je doet iets voor een ander en het brengt je ook enorm veel.

Op 21 januari 2014 organiseren zij een Informatiebijeenkomst en vrijwilligersvacaturemarkt in Stayokay Valkenswaard, Heerkensdreef 20 in Valkenswaard. De middag start om 13.30 uur. De bezoekers kunnen deelnemen aan een van de workshops en op de Vrijwilligersvacaturemarkt de vacatures van de KBO-afdelingen bekijken. Om 16.30 uur sluiten we af.

KBO Kring Dommel & Aa en Paladijn werken samen met het UWV. Een maatschappij waarin de ouderwordende mens wordt gewaardeerd door
optimaal gebruik te maken van hun kennis en ervaring. Een maatschappij waarin je met plezier ouder wordt. Als het vooruitzicht van een betaalde baan niet meer aanwezig is of zeer gering is dan is de inzet van de vitale en competente oudere in een vrijwilligerssituatie een oplossing.

 

Laat wat van je horen

*