7 juni 2023

Veiling Kraaienvangers geopend: bied mee op kraaienvangers.nl

Boy Jansen (c) margot van den boer

Boy Jansen
(c) margot van den boer

HEEZE – Op dinsdagavond 26 april, de avond voor Koningsdag, vindt de jaarlijkse goederen- en dienstenveiling plaats van het Oranjecomité ten bate van het Heezerse verenigingsleven. Het comité heeft door middel van loting bepaald dat dit jaar De Kraaienvangers de gelukkigen zijn die de veiling mogen organiseren.

Over een paar jaar vieren De Kraaienvangers hun gouden jubileum. Tijdens het carnavalsseizoen in 2019-2020 bestaat de stichting al 55 jaar en dat mag natuurlijk niet ongehoord voorbijgaan. Vijf maal het gekkengetal is iets dat De Kraaienvangers dan groots willen vieren met de Heezer bevolking. De opbrengsten van de veiling zullen dan ook grotendeels worden besteed aan de invulling van dit gouden jubileum.

In tegenstelling tot andere jaren kun je nú al je bod uit brengen op tientallen kavels via www.kraaienvangers.nl. Uiteindelijk zullen op 26 april in De Hooizolder alle kavels definitief onder de hamer gaan. Word je op die avond niet meer overboden, dan is de kavel van jou! Wil je zeker zijn dat jouw bod het hoogste is, kom dan op deze avond gezellig naar De Hooizolder. De Kraaienvangers hopen met de veiling een mooi bedrag binnen te halen hun jubileum, zodat zij voor Heeze een grandioos evenement kunnen organiseren.

De feestelijke veilingavond in De Hooizolder start op dinsdag 26 april om 19.30 uur en zal muzikaal worden ondersteund door de dj’s van Nooit Gedacht. De veilingmeester is niemand minder dan tonprater Boy Jansen! Hij stond vorig jaar nog bij de Kraaienvangers in de ton als Prinses Beatrix.
Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te komen bieden en/of een feestje te vieren.

Laat wat van je horen

*