8 oktober 2022

Topniveau op Heezer ArtiestenAvonden 2016

artiest kraaien copyright foto margot van den boer 300115-23 (69)HEEZE – Vanaf vrijdag 22 januari worden op de Heezer ArtiestenAvonden weer de beste tonpraters van Brabant verwelkomd. Maar liefst vier avonden lang kan het publiek genieten van een gevarieerd programma met zang, dans en gezanik.

Het eerste weekend (22 & 23 januari) staan onder meer Hans Keeris (finalist Keiebijters Kletstoernooi 2015) en Kitty Goverde (finalist Brabantse Kampioenschappen 2016) op het programma. De afgelopen jaren hebben ze verschillende prijzen in de wacht gesleept en bewezen bij de absolute top van Brabant te horen.

Het tweede weekend (29 & 30 januari) komt onder andere Frank Schrijen langs, die vorig jaar al furore maakte als dronkenlap Gradje Boemel en ook dit jaar weer met een nieuwe buut een luid gelach in de feesttent zal losmaken. Daarnaast zal meervoudig Brabants Kampioen en Keiebijters-finalist Rob Scheepers alle vier de avonden in de ton staan, en zal Duo Vreemd met hun komische muzikale act de tent weer op z’n kop zetten.

artiest kraaien copyright foto margot van den boer 300115-23 (32)Natuurlijk mogen ook de acts van eigen bodem niet ontbreken. Zo zullen DQ Dance, de Lucky Bandits en de Black Bessum Dancers weer een swingende dansact ten tonele brengen, en zullen de Happy Drumsticks zorgen voor een muzikaal spektakel. De Hizzer Basterds bespreken weer de lokale politiek, en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door ’t Inventielke. Het beloven weer vier prachtige avonden te worden vol gelach, gezelligheid en plezier.

Kaarten kunt u gemakkelijk online bestellen via www.kraaienvangers.nl, waar u ook terecht kunt voor het exacte programma. De Kraaienvangers hopen u graag op een van deze avonden te mogen verwelkomen in de feesttent achter het gemeentehuis.

Laat wat van je horen

*