27 januari 2023

Tom Krieckaert redt de eer in duel SV Valkenswaard – RKSV Heeze (3-1)

Na het gebruikelijke aftasten nam de thuisploeg een voorsprong. Rechterspits Jordi van Meurs ontdoet zich van zijn verdediger en plaatst de bal in de lange hoek. Het was een fysieke wedstrijd zoals dat heet, met als gevolg twee uitvallers aan Heezekant: Bart Beelen en Steven van Dijk verlieten geblesseerd het veld. Toch kon deze stand naar de rust worden gebracht.
Meteen na de thee volgde er een klein kwartier waarin van alles gebeurde. Eerst kwam Valkenswaard op 2-0. In een scrimage na een hoekschop kon een Valkenswaardse speler scoren. Drie minuten later vergrote de thuisclub de voorsprong naar 3-0. Vanaf de zestien werd de bal onhoudbaar binnengeschoten, na een snelle aanval. Binnen twee minuten was het raak aan de andere kant. Tom Krieckaert stond aan het eind van een eveneens snelle aanval van de bezoekers en deed het net bollen voor de 3-1.
De bezoekers wilden meer en zetten aan. Maar wat ze ook probeerden, de bal wilde er niet in. Enkele counterkansen werden door de Heezer doelman gekeerd en zo bleef de stand tot het einde 3-1.

Lees de uitslagen senioren 29 september 2013

Laat wat van je horen

*