27 januari 2023

Theatervoorstelling “Dag Moeder” als ode aan verzorgers

Aandacht voor

Ode aan zorgverleners

Op woensdag 9 oktober 2013 is het Alzheimer Café in Maarheeze weer geopend.

“Dag Moeder” is een eerbetoon aan mensen die strijden met dementie. Het is herkenbaar voor familie en vrienden van mensen met dementie, die langzaam de regie over hun leven verliezen. De voorstelling is een ode aan zorgverleners die de dagelijkse zorg hebben voor mensen met dementie. De buitenwereld krijgt inzicht in wat dementie doet met de patiënt en de mensen om hem of haar heen. Bovenal is de voorstelling een “monument” voor de strijd en de liefde van mijn moeder.

Het Alzheimer Café is er voor iedereen die te maken heeft met dementie of geïnteresseerd is in het onderwerp. Het Alzheimer Café Maarheeze is gehuisvest in de Smeltkroes, Kijkakkers 1 te Maarheeze en is geopend van 19 uur tot 21.30 uur. De koffie staat klaar vanaf 19 uur, het programma begint om 19.30 uur. Toegang tot het Alzheimer Café is gratis.
Als u niet beschikt over eigen vervoer, kunt u voor een vergoeding van 2 euro binnen Maarheeze en 4 euro buiten Maarheeze, thuis worden opgehaald en teruggebracht. Laat het ons via onderstaand telefoonnummer even weten.
Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met:

  • Trudy Baselmans, psycholoog, Stichting Land van Horne tel. 0800 3333 888
  • Carla Pont, maatschappelijk werkster, GGzE tel. 040 2973100

Tot ziens in het Alzheimer Café!

 

Boekentip: Help, m’n moeder wordt oud!

Laat wat van je horen

*