16 augustus 2022

TC Heeze opent seizoen met veelbelovend programma

Tourclub Heeze

Tourclub Heeze

Zondag 2 maart seizoensstart 2014 van TC Heeze

Voor 2014 is weer gezorgd voor een heel aantrekkelijk zaterdag- en zondagprogramma met een mooie mix aan langere en kortere, vlakke en heuvelachtige ritten. Naast het weekendprogramma zullen dit jaar de volgende activiteiten speciale aandacht krijgen:

  • Veldtoertocht: Nieuw dit jaar is de samenwerking tussen Kempenhaeghe en het Epilepsiefonds. Ten behoeve van het Epilepsiefonds ondersteunen we op zondag 13 april de organisatie van een veldtoertocht op en rond het fraaie terrein van Kempenhaeghe.
  • Cyclo’s: Dit jaar staan er ook weer verschillende uitdagingen op ieders programma. Uiteraard zijn er weer de loodzware cyclo’s waar nu al volop voor wordt getraind zoals de monstertocht ‘’Marmotte’’ of de ‘’Trois Ballons’’. Uiteraard zal ook dit jaar Diekirch-Valkenswaard weer een van de hoogtepunten zijn. Een speciale rit dit jaar is de Jean Nelissen Classic, beter bekend als de zwaarste toertocht in de Benelux met afstanden tot 220km over zwaar heuvelachtig terrein.
  • Clubweekend: Niet meer weg te denken uit het programma van TC Heeze is het traditionele clubweekend. Deze 21e editie zal vindt plaats op 2-4 mei in Lochem.
  • Heezer Fiets Weekend: dat georganiseerd wordt op 1,2 en 3 Augustus.
  • Clubweek: Heel speciaal dit jaar zal de clubweek in de week van 6-13 september zijn. Speciaal, omdat het de 5e keer is dat we dit evenement organiseren. Met als bestemming Argelès-Gazost in de Franse Pyreneeën.
  • Vrijwilligers borrel: Aan het einde van het seizoen organiseren we weer de traditionele vrijwilligersborrel om nog maar eens te benadrukken dat dit een vereniging is voor en door vrijwilligers.

We wensen iedereen veel fietsplezier.
TC Heeze

Laat wat van je horen

*