20 september 2021

Stichting Vrienden van de Bieb van start

De bieb heeft vrienden

De bieb heeft vrienden

Op 30 oktober 2013 geven de initiatiefnemers van Stichting Vrienden van de Bieb om 19 uur in het Grand Café van ’t Perron een toelichting plannen van de Vrienden van de Bieb. Iedereen die betrokken is of wil worden bij het maatschappelijk-culturele leven in Heeze-Leende-Sterksel, is welkom.

Wat de Vrienden willen
Om de interactie te behouden tussen de vele activiteiten in ons nieuwe gemeenschapshuis ’t Perron én de bibliotheek hopen wij vanzelfsprekend op wijze beslissingen van de politiek, maar willen wij als Vrienden van de Bieb óók daadwerkelijk ons steentje bijdragen.

  • Om het mede mogelijk te maken dat er voor Jong en voor Oud, voor onze dorpsgenoten regelmatig activiteiten zijn, die onze maatschappelijk en onze culturele belangen uitdragen in samenspel met het bestuur van ’t Perron .
  • Om de bibliotheek van Heeze-Leende-Sterksel  de mogelijkheid te bieden extra activiteiten te organiseren in samenspraak met ’t Perron  en partners.
  • Om de verandering naar de digitale wereld te begeleiden.

Per januari 2014 kunt u Vriend worden. De contributie is 25 euro per jaar. U kunt ook Ambassadeur worden via een eigen vrijwillige bijdrage. Als Vriend geniet u ook voordelen onder andere in de vorm van kortingen voor bepaalde activiteiten.

De initiatiefnemers: Ben Pollmann, Ben Odijk, Kees Smedema, Johnny van den Berk
Contact: Annemie van Asten, tel. 040 226 15 56

 

Reacties

  1. Een prima initiatief dat ik als wethouder, met (o.a.) in de portefeuille de
    “bibliotheek”, van harte toejuich.

Laat wat van je horen

*