8 december 2022

Stichting Vrienden van de Bieb Heeze zoekt vrienden

De bieb zoekt vrienden

De bieb zoekt vrienden

Een pas opgerichte stichting ‘Vrienden van de Bieb Heeze’, bestaat uit een aantal enthousiaste mensen, die vinden dat zij de bibliotheek in Heeze in deze stormachtige tijden niet in de steek kunnen en mogen laten.

Wie zijn we,  wat willen we en wat doen we?
De leden ondersteunen de bibliotheek en de politiek bij het ontwikkelen van een visie op de toekomst van de bibliotheek als een belangrijk onderdeel van het sociaal-culturele leven in Heeze. Op  www.vriendenvandebiebheeze.nl kunt u meer lezen over onze doelstelling.
Het is belangrijk dat de stichting veel vriendinnen en vrienden krijgt om op die manier de bibliotheek te helpen bij het organiseren van activiteiten waarvoor het geld ontbreekt. De gemeentelijke subsidiekraan wordt namelijk behoorlijk dichtgedraaid. Als vriend(in) betaalt u € 25,00. Daarmee ondersteunt u een toekomstvaste bibliotheek in ’t Perron in Heeze. Vrienden van de Bieb organiseren daarvoor ook een aantal malen per jaar een activiteit, eventueel samen met het Perron, waarvoor u wordt uitgenodigd.

De bibliotheek zit op een prachtige plek in dorpshuis ’t Perron in Heeze en daar houden we op zaterdag 22 maart vanaf 10.30-13.30 uur samen met de bibliotheek een kick-off evenement waaronder rond 11 uur een verrassende act met een bekende Heezer persoonlijkheid, Berry Knapen. Verder zijn er diverse activiteiten met spanning, muziek, verhalen, voorlezen. Om 10.30 uur geven Lily Mrofcinsky van de Praktijk voor Speltherapie uit Heeze en Emma van Dobben een workshop spelontwikkeling voor peuters van 0-2 jaar.  Hiervoor kunt u zich vooraf aanmelden vanwege beperkte groepsgrootte via: heeze@bibliotheekdekempen.nl of 085 773 3284. Het volledige programma kunt u lezen op onze website.
Door: Aletty Braun

Laat wat van je horen

*