29 september 2021

St. Anna Ziekenhuis houdt allergieweek voor volwassenen en kinderen

Klachten nemen toe

Klachten nemen toe

Steeds meer mensen hebben de laatste decennia last van een allergie. Dus ook de behoefte aan voorlicht neemt toe. Van 15 tot en met 19 april houdt het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop een allergieweek. Gedurende deze week zijn er activiteiten in samenwerking met de afdelingen dermatologie, kind en jeugd, KNO en longgeneeskunde. Belangstellenden kunnen zich laten informeren over koemelkallergie, bijen- en/of wespensteken, luchtweg- en contactallergieën, bij volwassenen en kinderen.

Weekprogramma

– Vrij inloopspreekuur en informatiestands: 16 en 18 april, tussen 13 en 15 uur. Er is gelegenheid tot afname van een huidpriktest. Aanmelden vooraf is niet nodig.
– Informatiemiddag over allergieën bij kinderen: 17 april van 15 tot 17 uur. Voor kinderen worden leuke activiteiten georganiseerd, terwijl de ouders/verzorgers zich kunnen laten informeren. Gelieve u vooraf aan te melden.
– Informatiebijeenkomst: 18 april, 19.30 tot -21.30 uur. Medisch specialisten KNO, longgeneeskunde en dermatologie geven voorlichting over allergieën bij volwassenen. Gelieve u vooraf aan te melden. Bekijk het uitgebreide programma.

Laat wat van je horen

*