27 januari 2023

Sportieve en creatieve activiteiten KBO Heeze

Fietstocht Peelroute
Op woensdag 24 juli 2013 neemt de fietsclub u mee op een 50 kilometertocht door de Peel. Houdt u van fietsen en deinst u niet terug voor een wat langere rit, ga dan mee op deze tocht. Eten en drinken moet u zelf meenemen of kopen bij de horecagelegenheid waar men stopt. Dit is voor eigen rekening. Omdat de organisatoren willen weten hoe groot de groep is, graag even aanmelden voor 20 juli a.s. bij Leo Lingers (040-2264890).

Zomer workshop creatief schrijven
Op vrijdagochtend 16 augustus 2013 wordt in lokaal 1.06 van ’t Perron in Heeze een workshop creatief schrijven gegeven door Annemie van Asten en Monique Beukema.
Creatief schrijven gaat niet om levensverhalen of om schoonschrift schrijven, maar om creativiteit bij het op een speelse en soms intensieve manier omgaan met het op papier zetten van eigen gedachten en mooie verhaaltjes. Ook kunnen er in dichtvorm woorden gegeven worden aan dat wat in en om ons leeft. Opgeven voor deze workshop kan tot 12 augustus  bij Annemie van Asten (040-2261556.) Deelname is gratis. In het vroege najaar volgen er vijf bijeenkomsten en bij interesse kan men zich hier op 16 augustus voor aanmelden.

 

Laat wat van je horen

*