2 juni 2023

RKSV Heeze pakt volle winst tegen Bergeijk

Beide teams stonden puntgelijk aan de staart van de middenmoot. Er stond dus wel wat op het spel. Dat bleek ook wel uit het verloop van de wedstrijd. Allebei gingen ze voor de punten en het spel ging op en neer. De bezoekers hadden de iets betere kansen, maar ook de thuisclub kreeg scoringskansen. In eerste instantie konden beide goallies met de verdedigingen de zaak echter klaren. De rust werd bereikt met 0-0, een op dat moment terechte stand.
Ook de tweede helft verliep op dezelfde manier. Ook hier weer de betere kansen voor Heeze. Wie zou scoren, kon de wedstrijd wel eens winnen. En zo gebeurde het. In de 84e minuut werd een hard schot van Vincent van de Groenendaal nog net tot hoekschop gewerkt. Deze werd door Tom Konings uitstekend voor de pot gegooid en Ad Snoeijen kon hard binnenkoppen: 0-1. Uiteraard ging Bergeijk toen drukken, maar de verdediging van Heeze kon de nul houden. De bezoekers kregen zelfs nog een goede mogelijkheid om de stand een mooier aanzien te geven, maar het bleef bij de 0-1. Over de hele wedstrijd gezien een terechte overwinning en de drie punten gingen mee naar Heeze.

Scoreverloop: 84e minuut: 0-1 Ad Snoeijen

Uitslagen senioren

Bergeijk 1 – RKSV Heeze 1 0-1, Boxtel 2 – RKSV Heeze 2 2-2, RKSV Heeze 3 – EFC 3 4-1, RKSV Heeze 4 – EMK 2 6-4, RKSV Heeze 5 – Brabantia 4 4-3, Beerse Boys 6 – RKSV Heeze 6 3-0, EFC 12 – RKSV Heeze 7 1-1, RKSV Heeze 8 – UNA/Brinvast 8 2-3, Bergeijk 7 – RKSV Heeze 9 2-9, RKSV Heeze VR1 – Hapert VR1 3-0

 

Laat wat van je horen

*