23 maart 2023

Puntje voor RKSV Heeze

logo_rksvheezeHEEZE – Heeze laat punten liggen, maar blijft de aansluiting met de top houden.

De bezoekers kwamen duidelijk feller uit de startblokken. Na eerder al een grote kans was het al in de 4e minuut raak. Een afstandsschot recht op de Heezer doelman kon door hem worden weggewerkt. Maar de afvallende bal belandde voor de voeten van Rick Wijnen, die onberispelijk de 0-1 tegen de touwen schoot.
De thuisploeg nam het initiatief over. Dat resulteerde in enkele afgeslagen aanvallen. Totdat in de 18e minuut een aanval volgde, waarbij de doelman van de Eindhovenaren uitkwam en Ivo naar de zijkant drukte. Helaas voor hem kwam de bal toch voor het doel en via een kopbal van een verdediger belandde deze bij Bart Beelen. Deze knalde hard binnen in het verlate doel: 1-1.

En vanaf toen werd het eigenlijk een gezapige wedstrijd. Er gebeurde soms nog wel wat, zoals bij een kluts voor het eigen doel van Heeze, waarbij de bal tegen de paal belandde of een afgekeurd doelpunt (wegens buitenspel) voor RPC. Maar schokkende dingen gebeurde er niet meer en dus bleef de 1-1 stand gehandhaafd. Waar iedereen uiteindelijk tevreden mee was (Heeze iets meer dan RPC).

Heeze blijft Someren op de voet volgen, alleen EFC liep door winst twee punten uit.
Donderdag 12 april volgt de inhaalwedstrijd tegen sc Irene uit Tegelen. Belangrijk voor de tweede periode.

RKSV Heeze 1 – RPC 1 1-1

Scoreverloop:
4e minuut 0-1 Rick Wijnen
18e minuut 1-1 Bart Beelen

Laat wat van je horen

*