8 oktober 2022

Prinsenbal der Kraaienvangers op d’n Elfde van d’n Elfde

Prinsenbal
HEEZE – Na maandenlange geheimhouding en stiekeme onderonsjes is het de elfde van den elfde eindelijk weer zover. De nieuwe Dorstlustige Hoogheid van de Kraaienvangers zal zichzelf bekendmaken op het jaarlijkse Prinsenbal, dit jaar gehouden in de Hooizolder aan de Kapelstraat 29 te Heeze.

WIE WORDT DE 54ste PRINS VAN DE KRAAIENVANGERS?

Het programma begint vrijdagavond met het voorstellen van de boerenfamilie en het boerenbruidspaar van de Kraaienvangers. Het gaat om mensen uit het Heezerse verenigingsleven die gezamenlijk de boerenfamilie gaan vormen rondom het boerenbruidspaar, die uiteindelijk op 20 januari in onechte wijze met elkaar worden verbonden. Niemand weet nog van elkaar met wie ze zijn of welke rol ze hebben. Voor iedereen een verrassing dus! Zit jij in dezelfde vereniging als een lid uit de boerenfamilie? Breng je achterban mee en zorg dat je hem/haar komt aanmoedigen om de verrassing voor hen compleet te maken!

Nadat de dj ervoor heeft gezorgd dat de sfeer er al lekker in zit, zal rond de klok van half elf bekend worden gemaakt wie de nieuwe Prins der Kraaien wordt!

Het feest zal na de onthulling nog enkele uurtjes losbarsten en natuurlijk zal de eerste polonaise van het nieuwe seizoen worden ingezet. Het carnavalsseizoen onder leiding van de nieuwe prins is nu officieel begonnen!

Iedereen is van harte welkom op deze grandioze feestavond vanaf 20.00 uur in de Hooizolder. De toegang is gratis.

Laat wat van je horen

*