28 maart 2023

Openbare avond CDA: meer taken minder geld. Hoe verder?

CDAHet CDA Heeze-Leende organiseert donderdag 27 juni 2013 een openbare bijeenkomst in het Brouwershuis in Leende over de gemeente Heeze-Leende. Iedereen vindt het de gewoonste zaak van de wereld dat de gemeente zorgt voor veiligheid, leefbaarheid en woongenot enzovoort. Maar is dat wel zo vanzelfsprekend?
Het beleid van de landelijke overheid legt steeds meer taken op het bord van de gemeente. Steeds meer taken met steeds minder geld. Dat is een hele uitdaging. Nu en in de toekomst.
Het CDA heeft deze verantwoordelijkheid opgenomen en zit sinds 2010 in de coalitie. Er is deze periode hard gewerkt, maar nog niet alles is bereikt. Op 19 maart 2014 zijn er weer verkiezingen waar u de gemeenteraadsleden kunt kiezen. Het CDA wil zich graag blijven inzetten, ook volgende periode. Bent u benieuwd, tevreden, ontevreden, heeft u zaken waarvoor u zich wilt inzetten? Wij willen graag met u in discussie en nodigen u graag uit! Deze bijeenkomst is dé gelegenheid om de toekomst van Heeze-Leende  te bespreken.
Plaats en tijd: Brouwershuis Leende, 20 uur.
Bron: Persbericht CDA

 

Laat wat van je horen

*