17 september 2021

Ontmoetingsbijeenkomst voor mensen met een stoma

REGIO – Op dinsdag 18 juli 2017 is er van 14.00 uur tot 16.00 uur een ontmoetingsbijeenkomst voor stomadragers, partners en belangstellenden.
De bijeenkomst vindt plaats in inloophuis de Eik, Aalsterweg 285 B Eindhoven.
De eerstvolgende bijeenkomst in inloophuis De Cirkel, Evertsenstraat 19 in Helmond vindt plaats op dinsdag 1 augustus eveneens van 14.00 tot 16.00 uur.

Voor mensen met een stoma en hun omgeving is contact met andere stomadragers belangrijk. Zij begrijpen hoe het is om met een stoma te leven. De Nederlandse Stomavereniging houdt daarom regelmatig bijeenkomsten in de regio zodat leden en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast krijgen bezoekers veel informatie over leven met een stoma. Bij deze bijeenkomst zijn ook bestuursleden aanwezig. Zij kunnen vragen beantwoorden over verenigingszaken of onderwerpen die te maken hebben met het hebben van een stoma.

Voor vragen over deze bijeenkomsten kunnen belangstellenden contact opnemen met Ingrid Oostindiën, vrijwilligster, tel: 06 53 58 13 49 of
Kees van Liempd, regiobestuurslid van de Nederlandse Stomavereniging,
tel: 040 283 79 04.
Meer weten over het werk van de Nederlandse Stomavereniging? Kijk eens op www.stomavereniging.nl. Onder nieuws en agenda zijn alle bijeenkomsten in alle regio’s te vinden.

Laat wat van je horen

*