27 januari 2023

Oisterwijk – RKSV Heeze 3-1

Wedstrijdverslag zondag 15 september 2013
De thuisploeg begon veel alerter en scherper aan de wedstrijd. Met de snelle jongens in de voorhoede stichtte ze meteen gevaar. Dat resulteerde al in de 7e minuut tot de verdiende voorsprong. De linksbuiten van Oirschot kreeg de bal op maat aangespeeld en scoorde: 1-0. Tien minuten later weer een snelle aanval over links. De bal werd voorgetrokken en ingeschoten. De Heezer doelman kon deze bal nog keren, maar op de rebound had hij geen schijn van kans: 2-0. Met deze stand werd de rust bereikt.
Na de thee duurde het maar tien minuten, totdat de gastheren de score konden uitbreiden. Na een misverstand op het middenveld kreeg de rechterspits een vrije doorgang naar de doelman, welke hij met een hard schot door de benen verschalkte: 3-0.
De eer voor Heeze kon gered worden, maar daar zorgde wel de tegenstander voor. Een door Tom Konings genomen vrije trap belandde in de doelmond en werd door de ongelukkige thuisspeler in het doel gewerkt: 3-1.
Even dachten de bezoekers dat er meer te halen viel, maar ondanks enkele kansen leverde het geen doelpunten op. Omdat ook de thuisploeg niet meer scoorde bleef het 3-1.

Scoreverloop:
7e min. 1-0 Tarik Boukentar
17e min. 2-0 Maarten van Breugel
55e min. 3-0 Chuby Rosaria
62e min. 3-1 Arlain van de Ven (e.d.)

Laat wat van je horen

*