23 maart 2023

Nieuwjaarsconcert fanfare St Nicasius zeer succesvol!

HEEZE – Op zondag 11 januari vond het Nieuwjaarsconcert met een Gouden randje van fanfare St Nicasius plaats. Dit concert is een traditie die steeds meer publiek weet te trekken.
Het dorpshuis ’t Perron was tot de laatste stoel bezet voor deze middag met een combinatie van muziek en een informele Nieuwjaarsbijeenkomst.
Het gouden randje werd gevormd door de 10 aanwezige Gouden paren en zelfs 1 Diamanten paar. Natuurlijk werden deze jubilarissen extra in het zonnetje gezet.
Onder de aanwezigen bevonden zich ook wethouder Moons en burgemeester Verhoeven welke laatste een mooie en , gelet op de recente gebeurtenissen in Frankrijk, ook passende toespraak hield.
Zowel de slagwerkgroep, het fanfareorkest als de Nicasiusbende verzorgden deze middag een optreden.
De jeugdige leden van de Nicasiusbende lieten horen dat het met de toekomst van de fanfare wel goed zit. Vol overgave brachten zij hun nummers ten gehore wat op veel bijval kon rekenen.

De slagwerkgroep verzorgde een veelzijdig optreden met behalve veel ritme ook zeer veel melodie. De oplettende kijker kon ook Prins Edwin d’n 1e en adjudant Andre Kuijten van CV de Kraaienvangers in deze groep ontdekken.

Het fanfareorkest besloot de middag met een gevarieerd optreden dat in stijl werd afgesloten met enkele Weense walsen. Als toegift werd er voor alle jubilerende paren Lang zullen ze leven gespeeld. en werd het muzikale deel van de middag besloten met het nummer dat niet mag ontbreken, Heeze , de Parel van Brabant. Dit werd door alle aanwezigen vol overgave meegezongen.

Na het concert werd er nog lang gezellig nagepraat en werden diverse nieuwjaarswensen uitgewisseld.
Een prachtig begin van 2015 voor fanfare St Nicasius.

Laat wat van je horen

*