29 september 2021

Nico van der Palen: lijsttrekker LOKAAL Heeze-Leende

HEEZE – LEENDE – Het bestuur van LOKAAL Heeze-Leende maakt bekend dat Nico van der Palen is benoemd tot lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.
Nico van der PalenDe huidige fractievoorzitter van LOKAAL Heeze-Leende wil graag nog een volgende periode in de gemeenteraad plaatsnemen, omdat hij vindt dat zijn werk nog niet af is.

“Ik wil, met behulp van de kiezers, van LOKAAL Heeze-Leende de grootste partij maken, zodat we na de verkiezingen mee kunnen praten en onze stempel kunnen zetten op het te maken beleid en de uitvoering daarvan”, aldus de ambitieuze lijsttrekker.

De kernpunten van het verkiezingsprogramma zijn bekend en de uitwerking hiervan in een definitieve vorm wordt eind januari 2018 gepresenteerd.
Ook de lijst met kandidaten voor de verkiezingen is zo goed als afgerond. De huidige kern heeft aangegeven te willen doorgaan. Daarnaast hebben zich nieuwe mensen aangemeld ter versterking van de top tien van de lijst. Ook de grote groep vaste aanhangers heeft zich wederom bereid verklaard om hun steun te verlenen en zodoende de ambities van LOKAAL Heeze-Leende waar te maken.

Voor verdere informatie kunt u zich richten tot campagneleider, Dennis Keuten, tel 06-23006222 of dl.keuten@hslnet.nl

Laat wat van je horen

*