1 juni 2023

Muzikanten en huiskamers gezocht!

Timo & Friends

Timo & Friends

Op zondagmiddag 6 april is het voor de 7e keer Muziek in de Wijk in Heeze, met name in De Nieuwen Hoeven en de Weibossen. Iedereen die muziek maakt kan zich hiervoor opgeven. Het is de bedoeling dat jong en oud zich in de gezellige en veilige sfeer van een huiskamer kunnen presenteren aan alle geïnteresseerden. Dit kunnen huisgenoten zijn, buren of mensen die gewoon een middagje live muziek willen horen.

Maakt u zelf geen muziek, maar zou u wel een concertje van 20 minuten bij u thuis willen? Graag, er zijn vaak deelnemers die niet in de wijken Nieuwe Hoeven en Weibossen wonen, en toch graag van zich laten horen en een huiskamer zoeken! Dit jaar zoeken we nog huiskamers voor de organist van het Heezer Protestants kerkje met zijn vrouw en ook voor 4 enthousiaste kinderen uit de Engelse Tuin. U kunt zich via internet opgeven. Nieuwe deelnemers zijn natuurlijk ook altijd welkom!

De organisator wil graag in kaart brengen wat er, buiten de verenigingen, allemaal aan muziek leeft in het dorp. Ook als je niet mee wil doen wordt het op prijs gesteld om contact op te nemen. Er wordt wel eens een verzoek gedaan om samen te spelen met andere musiciinstrumenten en gedeelde muziekvreugde is dubbele vreugde! Mail karinvantuel@hslnet.nl of bel 040-2264920.
Door: Kees Smedema

Laat wat van je horen

*