17 september 2021

Leden Rabobank verdelen € 70.000 over lokale clubs

 
GELDROP – NUENEN – HEEZE-LEENDE – De Rabobank Clubkas Campagne is van start! Ruim 250 verenigingen en stichtingen uit Geldrop, Heeze-Leende en Nuenen hebben zich aangemeld om deel te nemen. In totaal stelt Rabobank Dommelstreek € 70.000 beschikbaar voor de campagne. Leden van de bank verdelen dit geld door te stemmen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen.
 
Rabobank Clubkas Campagne
Het is de negende keer dat Rabobank Dommelstreek de Rabobank Clubkas Campagne organiseert (voorheen onder de naam Steuntje in de rug). De coöperatieve bank geeft een gedeelte van haar winst terug aan de samenleving. Bij de Rabobank Clubkas Campagne bepalen de leden  van de bank direct, door het uitbrengen van hun stemmen, welke clubs zij belangrijk vinden om te ondersteunen. Niet Rabobank Dommelstreek, maar haar leden verdelen dus het geld.
 
Stemmen van 6 t/m 30 april
Leden van de bank kunnen tussen 6 en 30 april stemmen op hun favoriete clubs. Ieder lid ontvangt vijf stemmen en deze moeten verdeeld worden over vijf verschillende clubs. Hoeveel een stem waard is, wordt pas in mei bekend. Dan weten we hoeveel  van de ruim 8.300 leden hebben meegedaan en hoeveel stemmen er zijn uitgebracht.
 
Campagne voeren
Voor de deelnemende clubs is de uitdaging zoveel mogelijk stemmen te werven. Hoe meer stemmen, hoe beter de clubkas wordt gevuld! Er zit een hoop creativiteit bij verenigingen waardoor iedere club hier op zijn eigen manier mee aan de slag gaat. De campagne is bovendien een mooie gelegenheid om te laten zien wat een club allemaal doet en betekent voor de omgeving.
 
Roadshow door de dorpen
In mei wordt het resultaat bekend gemaakt en weten de clubs hoeveel de Rabobank Clubkas Campagne hen heeft opgeleverd. Dan trekt Rabobank Dommelstreek de dorpen in met een roadshow om de cheques uit te delen aan de verenigingen en stichtingen. Dat wordt een feestelijke happening waarbij iedereen welkom is!
 
Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne? Kijk dan op www.rabobank.nl/dommelstreek

Laat wat van je horen

*