17 september 2021

KZD Kinderfestival

REGIO – Dit jaar organiseren de leden van de ronde tafel 183 (waarvan diverse tafelleden uit Geldrop, Heeze en Leende) een kinderfestivalm een geheel verzorgde dag voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Dit keer in Eindhoven en wel op zaterdag 8 juli 2017. De locatie zijn de sportvelden van Hockeyclub Eindhoven.”Deze dag komen 225 kinderen uit minder bedeelde gezinnen sporten, spelen en gewoon plezier maken, kosteloos. 
Er komen ook 225 kinderen die een kaartje kopen, zo betaalt de ene groep mee voor de andere. Een eventueel surplus van deze dag wordt overgemaakt aan de Stichting Hoogvliegers die we al jaren steunen. Deze Stichting laat ernstig zieke en gehandicapte kinderen een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven: zelf een vliegtuig besturen. Zo beleven de kinderen een dag zonder zorgen, zonder te denken aan de ziekte of handicap, een dag die ze niet snel vergeten”, zo legt tafellid Johan Valkenburg uit.

“De kinderen welke kunnen deelnemen aan het evenement mogen overal vandaan komen. De betalende kinderen komen uit onze omgeving: Heeze, Leende, Geldrop-Mierlo. De kinderen welke niet hoeven te betalen omdat hier de middelen niet voor zijn benaderen we nu via instanties uit Eindhoven en komen uit de omgeving. Dus iedereen is welkom.”

Op de dag zijn tal van activiteiten georganiseerd van een springkussen- stormbaan, georganiseerde sport- en spel activiteiten tot een wervelend optreden van Joel Borelli. www.joelborelli.nl. Dit alles van 12.00 tot 17.00 uur.
Omdat de tafelronde (www.rt183.nl) ten doel stelt om de dag voor iedereen toegankelijk te maken stellen wij de helft van de kaarten gratis beschikbaar aan kinderen die om wat voor reden dan ook zelf niet in staat zijn om kaarten te kopen.

Kaarten zijn te koop via de website (www.rt183.nl). Kaarten zijn niet duur: een dagje pretpark is veel kostbaarder. Tevens kunt u 5 kaarten kopen welke gratis beschikbaar worden gesteld aan zorgvuldig geselecteerde gezinnen. Mocht er geld overblijven dan gaat dit bedrag naar de stichting Hoogvliegers.

Laat wat van je horen

*