4 februari 2023

KunstSmullen 2018: een jubileumjaar met veelzijdig programma

HEEZE – KunstSmullen viert dit jaar haar eerste lustrum en is in die tijd uitgegroeid tot een vaste pijler in de evenementenkalender van de omgeving. De organisatie heeft ook dit jaar weer een bijzondere kunstwandelroute samengesteld op Landgoed Kapellerput in Heeze. De kunstwandelroute is geopend van 12 oktober tot 12 november.

kunstsmullen eerdere editie; werk van martin baselmans (c) margot van den boer

kunstsmullen eerdere editie; werk: martien baselmans           (c) margot van den boer

Dit jaar is er een accent op het eerste weekend en op het laatste weekend van KunstSmullen. Dan zijn er extra activiteiten op Landgoed Kapellerput en bij bibliotheek Dommeldal in ’t Perron in Heeze.
Het programma bevat o.a.:
Een kunstwandelroute, met ruim 40 kunstwerken in de open natuur.
Een expositie van de galerieën De Kliuw, Kempro en ’t Vonder op 13 en 14 oktober.
Diverse muzikale en culinaire kunstuitingen.
Een slotmanifestatie op 10 november in het teken van taalkunst met o.a. Wim Daniels.

KunstSmullen heeft als doel om zoveel mogelijk mensen, van jong tot oud, in contact te brengen met verschillende vormen van kunst. Mede dankzij steun van het Coöperatiefonds van de Rabobank heeft de organisatie kunnen investeren in een professionele opzet om kinderen van de basisscholen te stimuleren tot het bedenken, maken en beleven van kunst. De kunstwerken worden getoond in de kunstwandelroute.
Op 13 en 14 oktober brengt de KunstSmul-Express bezoekers gratis van de dorpskern van Heeze naar Landgoed Kapellerput en weer terug. Voor het volledige programma: www.kunstsmullen.nl. Alles is gratis toegankelijk.

 

Laat wat van je horen

*