23 maart 2023

KBO Heeze brengt bezoek aan het Philipsmuseum

Koningin Beatrix bij de opening van het Philipsmuseum (foto HLS Nu)     Koningin Beatrix bij de opening van het Philipsmuseum (foto HLS Nu)

Koningin Beatrix bij de opening van het Philipsmuseum (foto HLS Nu)

U vindt museum in het oude Philipsfabriekje aan de Emmasingel. Na een uitgebreide verbouwing is het museum op 5 april door Koningin Beatrix heropend. Rond de thema’s innovatie en ondernemerschap wordt in het Philipsmuseum aan de hand van opmerkelijke verhalen en historische producten tastbaar gemaakt wat de impact van Philips op het leven van mensen is, vanaf 1891 tot en met de innovaties van morgen. In het museum krijgen we een rondleiding met gidsen. Aan deze excursie kan door maximaal 36 personen worden deelgenomen. Aanvang rondleiding 14 uur. Samenkomst bij het museum om 13.45 uur. Kosten entree en rondleiding 10 euro. Inschrijving: donderdag 9 januari 14-15 uur in ’t Perron. Eerste contactpersoon: Tessy van Mierlo tel. 226 4348, tweede contactpersoon: Mien Franken tel.226 1821.

Dinsdag 14 t/m zondag 19 januari Seniorenexpo Veldhoven
Voor de 11e keer wordt in Koningshof te Veldhoven de Seniorenexpo gehouden. Dit is de grootste 50-plusserbeurs in het zuidelijk deel van Nederland. Deze beurs wordt georganiseerd door KBO Brabant. Wilt u een leuk dagje uit, bezoek dan deze beurs. De entree bedraagt 10 euro. Op vertoon van uw ledenpas betaalt u 6 euro. De beurs is dagelijks geopend van 10-17 uur.

Laat wat van je horen

*