17 mei 2021

JP Balki Event

JP Balki Run, kids run (c) foto margot van den boer

JP Balki Run, kids run
(c) foto margot van den boer

HEEZE – Op 13 maart 2012 is Jean-Paul Balkestein op 32-jarige leeftijd tijdens het joggen aan een hartstilstand overleden. Jean-Paul was een zeer sportieve jongen die midden in het Heezerse leven stond. Hij was een persoon die mensen met elkaar verbond en had plannen om met vrienden een grand café in het centrum van Heeze te beginnen.

Doel loop

“Ter nagedachtenis aan Jean-Paul hebben wij, als vrienden, de stichting ‘”JP Balki Run” opgericht. Doel van deze stichting is om een jaarlijks terugkerende loop te organiseren van 3, 7, 10,6 en 14,3 km en een kinderloop (3km) voor kinderen van 6 t/m 11 jaar waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan en de opbrengsten ten goede komen aan de Hartstichting en de AMC Foundation.”

Programma

Het programma van het JP Balki Event 2016 op 9 april:

12:00 uur: Opening evenemententerrein, start muziek

13:00 uur: inschrijven kinderloop / ophalen startnummer
14:00 uur: Start Kinderloop 3 kilometer
14:00 uur: Inschrijving Grote Loop / ophalen startnummer
15:30 uur: Start Grote Loop
17:00 uur: Feestavond met live-muziek van Handsome Willy and the Leftovers en DJ Eddy Jones
17:30 uur: Prijsuitreiking
18:00 uur: Vervolg feestavond
24:00 uur: Einde event

Start en finish: Boschlaan te Heeze (zijstraat van de Kapelstraat, in het centrum van Heeze).

Afstanden loop

De vier afstanden die tijdens de JP Balki Run gelopen kunnen worden zijn:

•3 kilometer (volwassen loop én kinderloop)
•7 kilometer
•10,6 kilometer
•14,3 kilometer

Locatie loop

De loop start aan de Boschlaan in het centrum van Heeze (een zijstraat van de hoofdstraat van Heeze). Er zijn diverse nabijgelegen parkeer-terreinen beschikbaar. De route daarnaar toe zal aangeduid worden met het ‘JP’-logo.

De verschillende looproutes zijn ingepland over wegen en paden gelegen op terrein van Stichting Kasteel Heeze maar voornamelijk in het natuurgebied van Brabants Landschap ‘www.brabantslandschap.nl’ en in het natuurgebied van Staatbosbeheer. Alle partijen hebben ons toestemming / vergunning verleend (onder bepaalde voorwaarden) om de routes over hun terrein te laten plaatsvinden, waarvoor de organisatie deze partijen zeer dankbaar is. We hebben het uitdrukkelijke verzoek aan alle deelnemers en bezoekers geen schade en/ of vervuiling in deze natuurgebieden te veroorzaken en zullen hier ook als organisatie op toezien. Als organisatie zijn wij zowel Stichting Kasteel Heeze als de organisatie van Brabants Landschap en Staatbosbeheer zeer erkentelijk voor hun medewerking en respecteren hun eigendommen en bij de vergunning gestelde voorwaarden.

Laat wat van je horen

*