6 juni 2023

Jaarvergadering en Lindse Durpskwis

Blaosdonk – Lind – Leende – Met de Cabaretavond nog vers in het geheugen is het alweer tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe carnavalsseizoen. Een seizoen dat traditiegetrouw begint met de jaarvergadering, welke op 7 november vanaf 20:00 gehouden wordt in de Scheuter in Leende.
Twee dagen later, op zaterdag 9 november, vindt het 1e van 2 delen van (de 3e editie) van de Lindse Durpskwis plaats. Dan is de kwisavond, waarbij het de bedoeling is om met een team van 10 á 15 personen alle vragen en opdrachten uit het kwisboek te beantwoorden.
De kwisboeken worden om 19:00 uur uitgereikt en moeten vóór 00:00 uur weer ingeleverd worden.
Op dit moment hebben zich al ongeveer 55 teams aangemeld. En aangezien het aantal deelnemende teams gelimiteerd is, wordt aangeraden om nog snel aan te melden, voordat het te laat is!
Inschrijven kan tot 2 november, via de website van De Lindse Blaos (https://www.delindseblaos.nl), door de link van het inschrijfformulier aan te klikken.
Een week later, op zaterdag 16 november, vindt de prijsuitreiking plaats. Dit zal in Blaospaleis De Meent zijn en gecombineerd worden met een gezellige feestavond.

Laat wat van je horen

*