1 juni 2023

Inschrijven voor Kersttoernooi TV Heeze

kerst

Schrijf in voor kersttoernooi

Tennisvereniging Heeze organiseert al bijna 20 jaar lang tussen Kerst en Oud en Nieuw een supergezellig tennistoernooi.  Wij willen graag dit jaar ook tennissers ‘van buiten’ uitnodigen om deel te nemen. Het is interessant om een keer tegen anderen te spelen. Het Kersttoernooi start op ‘3e’ kerstdag, op vrijdag de 27e in de tennishal van TV-Heeze. We beginnen kort na de middag met de wedstrijden; de laatste ronde is om 22 uur.
Op Oudjaarsdag worden de finales van de verschillende categorieën gespeeld. Om 16 uur zijn we dan klaar. Daarna is de prijsuitreiking, plus een loterij met mooie prijzen. We zakken dan nog een uurtje door, onder het genot van een drankje en een hapje. Je kunt dus weer op tijd thuis zijn voor een dinnertje of voor Youp. Iedere wedstrijd duurt, inclusief inslaan, precies 1 uur. Er wordt gespeeld in de categorieën: heren + dames dubbel, en gemengd dubbel. In principe speel je per categorie 3 wedstrijden, echter 2 kan soms ook voorkomen door te weinig koppels/categorie. Je kunt inschrijven voor maximaal 2 categorieën. Kosten: 7 euro per onderdeel.  Wil je meedoen, dan kun je je van 1 tot 18 december  inschrijven. Alle speelschema’s staan een paar dagen vóór Kerst op Toernooi.nl . Daar moet je dus kijken voor je wedstrijden.

Tips
We delen meestal in op de hoogste ranking. Kies dus liefst een partner van gelijke sterkte, zodat we je gemakkelijk kunnen indelen. Het voorkomt een te hoge of te lage indeling. Geef alleen echte verhinderingen op; het gaat er alleen maar om of je niet kunt, en niet of je liever niet wilt spelen (laat op de avond, rond etenstijd etc.). Bespreek vooraf je verhinderingen met je partner, zodat niet naderhand blijkt dat je eigenlijk niet samen kunt spelen. Geef alleen je eigen verhinderingen op, niet de gecombineerde verhinderingen! Zeker als je in 2 categorieën meedoet, is dit belangrijk voor de planning. Houd er rekening mee dat, als je in 2 onderdelen inschrijft, je minimaal 6 wedstrijden speelt in 4 dagen. Voor sommigen is dit te veel van het goede. Mogelijk speel je (daarna) ook nog kruisfinales en/of finales Door: Teejoo van de Broek,  tel. 2264366

Laat wat van je horen

*