27 januari 2023

Informatiebijeenkomst Goedbezigheezeleende.nu

cordaad vrijwilligerswerk

HEEZE – LEENDE – De Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende met een nieuw digitaal platform voor vrijwilligerswerk gestart: Goedbezigheezeleende.nu . Om de nieuwe werkwijze bij de organisaties die met vrijwilligers werken bekend te maken, worden in de loop van 2017 diverse activiteiten georganiseerd.
De eerste is een informatiebijeenkomst waarin u uitleg krijgt over de nieuwe site. U kunt eventueel ter plekke uw organisatie aanmelden en advertenties zetten. Ook mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk zijn van harte welkom!

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 24 januari van 19.30-21.30 uur. In verband met het maximum aantal bezoekers is het nodig om zich voor de bijeenkomst aan te melden. Stuur een berichtje naar vrijwilligerscentralehl@cordaadwelzijn.nl en vermeld de naam van de organisatie én het aantal personen. Na ontvangst van het berichtje krijgt u reactie met details retour.

Het is goed mogelijk dat u reeds via een ander kanaal heeft gereageerd. Ook dan krijgt u zo snel mogelijk een uitnodiging met de details. Heeft u vooraf vragen? Neem dan even contact op met de
Coordinator Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende, tel 06 2037 2237. Werkdagen dinsdag t/m donderdag www.cordaadwelzijn.nl .

Laat wat van je horen

*