23 oktober 2021

In Vorm

GELDROP –
Stichting Kubra is een organisatie die de bij haar aangesloten Brabantse kunstenaars samenbrengt, begeleidt, stimuleert en ondersteunt. Door die onderlinge samenwerking kan de Brabantse kunst onder de aandacht gebracht worden van een breed publiek.

Van 6 t/m 27 juli presenteert KuBra 7 kunstenaars die allemaal hun eigen invulling gegeven hebben aan het thema van deze tentoonstelling: ‘In vorm’. Kenmerkend aan de expositie zijn de abstracte objecten en schilderijen die u uitdagen om zelf het verhaal compleet te maken. Mappie Pennings (Eindhoven), (Lieshout), Rina Madereel (Bergen op Zoom), Ankie van Dijk (Baarle-Nassau), Harry van Berlo (’s-Hertogenbosch), Marianne van Zeeventer (Veghel) en curator Rob Zweerman (Eindhoven) presenteren een selectie van hun werk in het schilderachtige Kasteel Geldrop.

De expositie is in het kasteel, Landgoed Kasteel Geldrop, Mierloseweg 1, 5662 KA Geldrop te bezoeken op donderdag, vrijdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen wordt u ontvangen door een van de eerder genoemde kunstenaars.

Laat wat van je horen

*