23 maart 2023

Gemeente Heeze-Leende start met Burgerpanel

De gemeente Heeze-Leende wil graag nog meer inzicht krijgen in de meningen en wensen van haar inwoners. Daarom wordt gestart met een Burgerpanel. Een Burgerpanel is een groep geïnteresseerden die met enige regelmaat meedoet aan onderzoek van de gemeente Heeze-Leende. Zo weet de gemeente nog beter wat er leeft bij haar inwoners en kan zij hen nog beter van dienst zijn.
Deze week ontvangt u een uitnodiging voor dit Burgerpanel in de brievenbus.

Wie kan er meedoen?

Iedereen uit gemeente Heeze-Leende van 12 jaar en ouder is van harte welkom om deel te nemen aan het Burgerpanel. U kunt zowel online als schriftelijk deelnemen. Gemeente Heeze-Leende is erg benieuwd naar iedere mening. Of u nu vaak met de gemeente te maken heeft, of slechts af en toe.

Wat kunt u verwachten als panellid?
Wanneer u meedoet maakt u onderdeel uit van een vast panel. U ontvangt dan twee tot vijf maal per jaar via e-mail (of per post) een uitnodiging om online (of schriftelijk) een korte vragenlijst in te vullen. Bijvoorbeeld over veiligheid, onderwijs, sport, uw eigen wijk, plannen van de gemeente en nog veel meer. Zo kunt u meedenken en meepraten over zaken die belangrijk zijn voor uw wijk, dorp en onze gemeente.

Meedoen aan het panel kost weinig tijd. U bepaalt zelf waar en wanneer u de vragenlijst invult. Uw antwoorden worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. En na afloop van ieder onderzoek informeren wij u over de uitkomsten van het onderzoek waar u aan heeft meegedaan. Zo ziet u ook hoe andere inwoners over hetzelfde onderwerp denken.

Laat wat van je horen

*