29 november 2022

Één op 365!

Poster een op 365REGIO – Een dag onbezorgd genieten voor jonge mantelzorgers en/of jongeren die opgroeien met zorg. Dat is Één op 365. Dit vindt plaats op 8 oktober 2016. Het is de tweede verwendag voor jonge mantelzorgers. Deze dag wordt georganiseerd door Cordaad Welzijn, GOW Welzijnswerk en Onis Welzijn.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen of jongeren die een gezins- of familielid hebben die dagelijkse zorg nodig heeft. Denk aan een gehandicapt broertje of zusje, een vader of moeder met een ernstige ziekte of iemand in de familie met een psychische stoornis. Het kan ook zijn dat de ouders een vechtscheiding hebben of er één ouder weg gevallen is. Die kinderen groeien op met zorg. Al deze kinderen verdienen het om een dag onbezorgd te genieten.

Kinderen en jongeren tussen de 10 en 23 jaar mogen gratis deelnemen aan een middag met leuke activiteiten. Zo is er een zeskamp met allerlei leuke spellen en een speurtocht georganiseerd door scouting St. Stefanus uit Valkenswaard. Naderhand is er voor iedereen een lekker frietje en een snack. De dag duurt van 14.00 uur tot 18.00 uur bij de blokhut van scouting St. Stefanus in Valkenswaard. Woon je buiten Valkenswaard? Dan kunnen we vervoer voor je regelen via een van de contactpersonen. Dus ben jij een jonge mantelzorgers of ken jij iemand die het verdient om aan deze dag deel te nemen? Meld jezelf of die ander dan nu aan!

Mail naar:
malouvanderijt@cordaadwelzijn.nl (Valkenswaard, Heeze-Leende, Cranendonck en Veldhoven)
f.vandenboomen@oniswelzijn.nl (Lierop, Someren en Asten)
k.visser@gowwelzijnswerk.nl (Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel en Waalre)

Laat wat van je horen

*