16 augustus 2022

Een gezond leven, een gezond hart

HEEZE – GELDROP – Service Apotheek Heeze-Leende, Ananz en ZuidZorg organiseren speciaal voor u een interactieve middag over hart- en vaatziekten.
De bijeenkomst is gratis en voor iedereen toegankelijk. Aanmelden? Dat kan tot 6 april via hankedebresser@zuidzorg.nl, 06 4670 4075 of 06 5244 507.

De middag vindt plaats op maandag 10 april van 15.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 15.00 uur) in Dorpshuis ‘t Perron, Schoolstraat 48 in Heeze. Een gezonde leefstijl houdt hart en bloedvaten in conditie. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u er graag meer over!

In deze bijeenkomst gaan de apothekers dieper in op hart- en vaatziekten zoals een beroerte, hartaanval, ritmestoornissen,, wat zijn de risicofactoren die meespelen en hoe beïnvloed ik deze risicofactoren. Wat kan ik zelf doen. We gaan ook in op de medicijnen die gebruikt worden bij hart en vaatziekten zoals bloeddruk verlagers, cholesterolverlagers, wat ze doen en hoe je ze het beste inneemt.
Jos Vermeulen, bewegingsagoog van Ananz, zal interactief bezig zijn en dat wil zeggen dat er op deze middag bewogen gaat worden, wat natuurlijk belangrijk is in het voorkomen van hart- en vaatziekten.
Zuidzorg zal die middag verhalen vertellen over hun patiënten met hart en vaatziekten, problemen waar ze tegen aan lopen en tips geven.

Laat wat van je horen

*