23 maart 2023

Doe mee: The Next Entrepreneur verkiezing

Ben jij een ambitieuze startende ondernemer en heb je zin in een uitdaging? Doe dan mee aan The Next Entrepreneur 2013. Je maakt kans op de hoofdprijs van 13013 euro.Startende ondernemers met visie, ambitie en een doordacht plan kunnen zich aanmelden voor de verkiezing van The Next Entrepreneur 2013. Inschrijven kan tot 1 oktober 2013. Na de voorrondes blijven vijftig starters over, waaruit uiteindelijk vier starters worden geselecteerd voor de finale op 21 november. De vakjury en het publiek bepalen wie zich The Next Entrepreneur 2013 mag noemen.

Doe de online scan

Ben jij de afgelopen twee jaar gestart of ben je van plan dat dit jaar te doen? Wil je weten wat er goed gaat en op welke punten je nog kunt verbeteren? Doe dan de online scan. Op basis van jouw persoonlijke uitslag ontvang je informatie en handige tips om jezelf te verbeteren.

The Next Entrepreneur is een gezamenlijk initiatief van de Rabobank en MKB-Nederland. Met deze verkiezing willen de organisaties startende ondernemers stimuleren hun zakelijke droom te verwezenlijken. In 2012 deden ruim 3.500 ondernemers mee aan de verkiezing.

Laat wat van je horen

*