23 oktober 2021

Bruisend dorpshart

HEEZE – Velen praten over een bruisend dorpshart in Heeze. Op dit moment spelen diverse belangen en ideeën. Alleen maar negatieve reacties helpen niet. Bart Vink riep op constructief mee te denken en ideeën naar hem te e-mailen. “Geen klachten dus, maar serieuze voorstellen en vragen.” Wethouder Wilma van de Rijt nodigt hem (en ook anderen) uit op het gemeentehuis te komen praten. “Dat is een positieve opstelling waarmee we ergens kunnen komen!”

Bart Vink : “Graag wil ik even reageren op het bericht van “de toekomst van Heeze” waarin gesteld wordt dat wethouders op geen enkele manier interesse zouden hebben in de publieke opinie. Een gevoel waar ik mezelf ook op betrap. Via Twitter had ik Wilma van der Rijt benaderd over het bericht waarin stond dat zij niet blij zou zijn met o.a. deze Facebook pagina’s. Ik stelde dat dit juist een fantastische kans voor het bestuur is om de werkelijke opinie te leren kennen. Zie hier haar reactie: “Fijn dat anderen weten of ik wel of niet blij mee ben. Wil je bijgepraat worden? Ik maak er graag tijd voor vrij.” Ik kan niet anders zeggen dat ik deze reactie waardeer en zal ook zeker gebruik gaan maken van het aanbod. Ik zie het als een mooie kans om toch met een bestuurder om tafel te komen omdat de toekomst van Heeze ons allen aan het hart gaat. Ben benieuwd naar haar verhaal maar hoop dat ik ook de gelegenheid krijg om ook de nodige ( positief kritische en opbouwende ) vragen stellen. Omdat dit natuurlijk niet alleen om mijn persoonlijk belang en mening gaat zou ik iedereen die vragen of opmerkingen heeft willen verzoeken die z.s.m. door te mailen naar brtbart98@gmail.com Hou het wel positief en kom ook met tegenvoorstellen. We mogen tegen zijn maar het zou beter zijn om dan ook met goed onderbouwde alternatieven te komen. Ik zal vast niet alle vragen en opmerkingen mee kunnen nemen maar wil proberen de rode draad zeker bespreken. Deel dit bericht zo veel mogelijk zodat ik input en bagage krijg. Uiteraard volgt een verslag na het gesprek.”

Bart is intussen op de koffie geweest in het gemeentehuis en sprak met 2 wethouders van Gemeente Heeze-Leende, projectleiders en HEEZEnaar2025

Het verslag leest u morgen op deze site.

Laat wat van je horen

*