8 oktober 2022

Brabantsedag zoekt vrijwilligers

brabantsedag 2015 copyright foto margot van den boer - 50 (565)HEEZE – Wil jij ook je steentje bijdragen aan één van de uniekste evenementen van ons land? Aan het moois wat Brabantsedag heet? Dat kan, of je nu veel of weinig tijd hebt, jong of oud bent, overdag of ’s avonds kan, sterk of slim bent: alle hulp is welkom! Hier tref je een overzicht van de actuele vacatures. Vanzelfsprekend kun je ook een open sollicitatie doen.
Vrijwilligers voor de Sponsorcommissie
De sponsorcommissie is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die de Brabantsedag een warm hart toedragen en dit kunnen uitdragen naar potentiele partners en (hoofd)sponsors. Heb je een netwerk buiten Heeze of kun je dit ontwikkelen om de Brabantsedag te promoten en financiële ondersteuning te genereren? Dan is de sponsorcommissie op zoek naar jou!

Vrijwilligers voor het Kledingpandje
Het huidige team vrijwilligers van het kledingpandje is op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers die hun taken na meer dan 15 jaar willen overnemen. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het coördineren van het uitlenen en terugbrengen van kleding en kleine herstelwerkzaamheden aan kapotte kostuums.

Vrijwilligers voor facilitair bedrijf/technische dienst
We zijn op zoek naar vrijwilligers die praktisch inzicht hebben en allerlei zaken kunnen coördineren vóór, tijdens en/of na de Brabantsedag. Ook moet er veel worden uitgezet en opgebouwd.

Als het je iets lijkt, stuur dan een mailtje naar info@brabantsedag.nl en vermeld daar je naam, telefoonnummer en waarmee je ons zou willen helpen.
Heb je vragen en twijfel je wat je zou kunnen doen? Ook dan horen we je graag, want dan bespreken we dat met je.

Op www.brabantsedag.nl/vacatures vind je meer informatie over de openstaande vacatures.

Laat wat van je horen

*