27 januari 2023

Bouw Ontmoetingscentrum Rabobank Dommelstreek gaat nieuwe fase in

Impressie nieuwbouw in Geldrop

Impressie nieuwbouw in Geldrop

Op 10 juni 2013 wordt gestart met het plaatsen van de staalconstructie van het nieuwe Ontmoetingscentrum dat Rabobank Dommelstreek bouwt aan de Laan der Vier Heemskinderen in Geldrop. Het wordt een kantoor met alle faciliteiten onder één dak, dat medio 2014 gereed moet zijn. Het centrum komt op de plaats van het voormalige Adviescentrum. Je kunt er pinnen, geld storten of een rekening openen.

Duurzaamheid centraal

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor Rabo. De duurzaamheidsambitie voor het nieuwe kantoor is bepaald via de BREEAM-NL methodiek. In Nederland is momenteel een beperkt aantal bedrijven dat al voldoet aan de eisen die behoren bij het certificaat ‘Very good’ van deze methodiek. Rabobank bouwt niet alleen MVO-verantwoord, duurzaam betekent ook dat Rabo waar mogelijk samenwerkt met lokale partijen en kiest oplossingen die op lange termijn bijdragen aan lagere kosten, een beter milieu en/of het bevorderen van lokaal ondernemerschap.

Coöperatief ontmoeten

Ons nieuwe Ontmoetingscentrum krijgt een centrale, eigentijdse rol om de coöperatie in al haar facetten te ondersteunen. Het wordt een kantoor waarin ontmoeten centraal staat en waar leden gebruik kunnen maken van diverse faciliteiten. Het gaat bij coöperatief ontmoeten om de mogelijkheid om samen te werken, kennis uit te wisselen, te innoveren, om geïnspireerd te worden en om en elkaar te versterken.

Samen sterker

Rabobank bankiert als coöperatieve bank voor klanten en samenleving en niet voor aandeelhouders. Rabo bankiert om iedereen de kans te geven  mee te doen aan het economische leven en daarbij is alles gericht op een duurzame toekomst. Winst is daarbij een middel en geen doel op zich.

Laat wat van je horen

*