23 maart 2023

Boerenbruidspaar Kraaienvangers stapt in huwelijksbootje

kraainaamloos

HEEZE – Op zaterdag 20 februari 2018 is het dan eindelijk zover! Het Boerenbruidspaar van de Kraaienvangers zal op deze dag op een ludieke wijze in het onecht worden verbonden.

Op d’n elfde van d’n elfde werd het Boerenbruidspaar, Ruud Leijssen en Joy Kraayvanger, van de Kraaienvangers samen met hun familie aan het grote publiek geïntroduceerd. De onthulling vond plaats na maanden van hard werk door een speciaal samengestelde commissie welke met uiterste zorgvuldigheid het bruidspaar, hun familie en de getuige heeft uitgezocht.

Vanaf de bekendmaking leeft iedereen al toe naar dat ene moment, de bruiloft! Op 5 januari kreeg het bruidspaar al een klein voorproefje, het aantekenen van het bruidspaar op het gemeentehuis te Heeze. Nu de eerste formaliteit is afgerond en hun voortuinen geheel in stijl zijn versierd, kunnen de laatste voorbereidingen voor het grote moment beginnen. Het bruidspaar wacht vol spanning op hun grote dag.

Mocht je toch nog “bezwaar” hebben tegen dit voorgenomen huwelijk, dan heb je op de dag van de bruiloft tot 20.15 uur de tijd om je huwelijksbeletselen in te leveren bij Peter Roeters.

Iedereen is welkom om de Boerenbruiloft bij te wonen en te toasten op het nieuwe Boerenbruidspaar! De plechtigheid zal plaatsvinden op zaterdag 20 januari 2018 in het Kraaientent achter het gemeentehuis in Heeze, waarna een groots feest zal losbarsten m.m.v. onder meer feestzanger Arjon Oostrom. De tent is vanaf 20.00 uur geopend en de entree is gratis!

Laat wat van je horen

*