8 december 2022

Beaux Food & Winebar in Heeze van start

HEEZE – Het doek gaat eraf! Beaux Food & Winebar zag vrijdag 19 mei het levenslicht. Het nieuwe etablissement midden in het Brabantse kunstenaarsdorp is veel meer dan alleen een opvallende naamwisseling voor het voormalige Artist. De Food & Winebar is een totaal nieuw concept. Tijdens de metamorfose van het pand, de afgelopen maanden, konden nieuwsgierigen alvast een voorproefje krijgen in het tijdelijke pop-up restaurant in Villa des Beaux Arts, pal ernaast.

En dat bleef niet onopgemerkt. Onverwacht veel hartverwarmende reacties. Johan Valkenburg: “Van gasten en ook van collega’s tot ver buiten de regio”
Restaurant Beaux is een echte Food & Winebar. Er zijn verschillende decors waarin je kunt eten en drinken. In het midden bevindt zich de foodbar en daaromheen kun je intiem loungen, dineren of lekker borrelen. Van een lekker wijntje of klein mediterraan bargerechtje tot een 5-gangendiner. Dit moet je meegemaakt hebben om te besffen hoe heerlijk je, op jou manier, van een drankje, hapje of diner kunt genieten! En de intensieve samenwerking met Villa des Beaux Arts maakt speciale arrangementen mogelijk.
Bij Beaux food & winebar kun je genieten van overheerlijke verrassingsmenu’s en een uitnodigende Specialkaart. Jeroen Valkenburg vult aan: “Geen poespas. Gewoon lekker, mooi en eerlijk.” Daarbij serveert Beaux speciale wijnen, waarbij ook de exclusievere wijnen gewoon per glas en tegen aantrekkelijke prijzen gedronken kunnen worden.

Beaux Food & Winebar vindt u tegenover de grote kerk aan de Jan Deckersstraat 43 in Heeze is van woensdag tot en met zondag open. Reserveren wordt aangeraden en kan op de website: www.beauxarts.nl of tijdens openingsuren Villa des Beaux Arts, Woensdag t/m Zaterdag
11.00 – 17.00 uur, Zondag 13.00 – 17.00 uur via tel 040 2262810.

Laat wat van je horen

*