23 maart 2023

Beachvolleybal Heeze komt er aan

Heerlijk beach volley bal weer (c) margot van den boer

Heerlijk beach volley bal in het zonnetje (c) margot van den boer

HEEZE – Beachvolleybal Heeze is een sportief evenement met een dorps karakter midden in de kern van Heeze. In een zomers decor in de gemeentehuistuin zal gedurende 24 en 25 juni 2017 de derde editie plaatsvinden. Op 70m3 zand zullen 40 teams ervaren om sportiviteit te koppelen aan gezelligheid op dit unieke Beach Event.
Beachvolleybal Heeze is een jaarlijks terugkerend evenement ván en vóór alle Heezenaren. Met 3 beachvolleybalvelden, diverse eet- en drinkgelegenheden en een divers aanbod in muziek is het een evenement voor jong en oud. Beachvolleybal Heeze creëert een unieke setting midden in de dorpskern van Heeze. In de gemeentehuistuin wordt een zomerse sfeer gecreëerd waar sporters en toeschouwers gezellig een drankje kunnen komen drinken op heerlijke zomerse beats.
De derde editie gaat plaatsvinden op 24 en 25 juni 2017. De voorbereidingen zijn alweer een tijdje in volle gang. Het inschrijven is inmiddels begonnen en voor deze derde editie is er ruimte voor 40 teams. Let op: het aantal inschrijvingen loopt snel op, dus ben er op tijd bij. VOL=VOL
Zowel herenteams, damesteams en gemengde teams zijn van harte welkom. Ieder team dient uit minimaal 6 spelers te bestaan, op het veld staan 4 spelers. Voor €80,- inschrijfgeld per team wordt er gedurende 2 dagen sportiviteit en gezelligheid van de bovenste plank geboden. Inschrijvingen zonder betaling kunnen helaas niet worden geaccepteerd. Zorg dat de betaling binnen is bij de organisatie, zodat de inschrijving definitief is.
Er kan ingeschreven worden via het inschrijfformulier op deze website of door te e-mailen naar inschrijven@beachvolleybalheeze.nl.

Laat wat van je horen

*