8 december 2022

Badminton Heeze van start met speciale introductieactie

hgargh

Partij gemengd dubbel

Na de zomervakantie kunt je sportief beginnen bij Badminton Vereniging Heeze! Op dinsdag 27 augustus 2013 gaan de deuren weer open en kun je badminton spelen.
De vereniging heeft elke dinsdagavond acht badmintonbanen in Sporthal De Pompenmaker in Heeze ter beschikking. Onder leiding van een jeugdtrainer en vrijwilligers kunnen de junioren tussen 18.30 uur  en 19.30 uur in de sporthal terecht. De senioren spelen tussen 19.30 uur en 21.30 uur. Ook voor de senioren is het mogelijk om training te volgen.
Heb je interesse om ook te komen badmintonnen, loop gewoon binnen, neem sportkleding mee en om te kijken of badmintonnen iets voor jou is, hebben we een speciale introductieactie. Voor € 12,50 mag je van 27 augustus tot en met 29 oktober komen badmintonnen, inclusief trainingen. Trainingen worden voor junioren wekelijks gegeven. Senioren trainen in verschillende groepen eenmaal per twee weken. De trainingen worden verzorgd door een gediplomeerde trainer. Deze actie geldt voor zowel jeugd als voor senioren. Geen badmintonracket? Geen probleem als je er geen hebt, wij hebben er wel eentje voor jou in bruikleen.

Laat wat van je horen

*