23 maart 2023

Atrotos ZomerAvond Volleybaltoernooi

volleyHEEZE – Wie wel eens heeft meegedaan aan het Atrotos ZomerAvond Volleybaltoernooi weet hoe gezellig dit zomerse evenement kan zijn.
Vanaf vrijdagavond 25 mei tot en met 29 juni wordt door Volleybalvereniging Atrotos een recreatief volleybaltoernooi georganiseerd. Iedere vrijdagavond om kwart over zeven beginnen de wedstrijden op de grasvelden en beachvelden van korfbalvereniging Eymerick aan de ds Kremerstraat in Heeze. volleIeder team speelt per avond twee wedstrijden en de derde moet gefloten worden. Na gedane inspanning is het zeker in de zomeravond heerlijk om op het terras na te praten onder het genot van een lekker pilsje of fris.

volley kidsKinderen kunnen zich ook goed vermaken in het zand of op het veld met een bal.

Op de slotavond van 29 juni zal de finalewedstrijd gespeeld worden en zullen de prijzen worden uitgereikt.
De inschrijving is open voor ieder team (collega’s, vriendenclub, buurt of familie) dat recreatief volleybal wil spelen. De deelname kosten zijn 60 euro voor een grasteam, en 40 euro voor een beachteam, waarbij een grasteam minimaal uit 6 personen bestaat en een beachteam uit 4 personen.

Inschrijven kan tot 15 april via een berichtje naar Boonmanjj@gmail.com of Adri.maas@live.nl
Informatie kan verkregen worden via deze email adressen, of neem een kijkje op Facebook pagina “Zomeravond Volleybal Heeze”.

Laat wat van je horen

*