27 januari 2023

Alzheimer Café Maarheeze: Leven met de diagnose dementie en dan…

gaa

en dan..?

Op 12 februari 2014 is er een bijeenkomst in het Alzheimer Café. Voor welke keuzes kom je te staan wanneer je te maken krijgt met de diagnose dementie? Hoe ga je om met het ziektebeeld, wat voor impact heeft het op je dagelijks leven en je naasten die voor de je zorgen? Met behulp van filmfragmenten willen we met elkaar het gesprek aan gaan over de gevolgen van dementie en het zoeken naar een eigen manier om betekenis te blijven geven aan het leven.
Het Alzheimer Café is er voor iedereen die te maken heeft met dementie of geïnteresseerd is in het onderwerp.
Het Alzheimer Café Maarheeze is gehuisvest in de Smeltkroes, Kijkakkers 1 in Maarheeze en is geopend van 19 tot 21.30 uur. De koffie staat klaar vanaf 19 uur, het programma begint om 19.30 uur. Toegang gratis.

Indien u niet beschikt over eigen vervoer, kunt u binnen de gemeente Cranendonk tegen een vergoeding van 2 euro in Maarheeze en 4 euro buiten Maarheeze, thuis worden opgehaald en teruggebracht. Laat het ons via onderstaande telefoonnummers even weten.

Meer informatie: Trudy Baselmans, psycholoog, Stichting Land van Horne, tel. 0800 3333 888, gcj.baselmans@landvanhorne.nl; Carla Pont, maatschappelijk werkster, GGzE, tel. 040 2973100, cm.pont@ggze.nl

Laat wat van je horen

*