20 januari 2020

Zaterdag 1 november bazaar Protestantse Kerk Heeze c.a.

Protestantse Kerk Heeze 300HEEZE – Na een jarenlange traditie van bazaars, hield de Protestantse Kerk Heeze c.a. twee jaar geleden weer voor het eerst een bazaar. Het was een groot succes.

Daarom wordt er op zaterdag 1 november a.s. wederom een bazaar georganiseerd in het Protestants Gemeente Centrum aan de Julianalaan 1 in Heeze.

De bazaar is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en de opbrengst is voor het onderhoud van het interieur van de Protestantse Kerk in Heeze.

Op de bazaar kunt u terecht voor allerlei originele, zelfgemaakte cadeautjes. Zeker met het oog op de komende feestdagen een aanrader. Want wat dacht u van zelfgemaakte kaarten, kransen, tassen, jam, kerstversiering, decoraties met bloemen, opgemaakte pompoenen, quilts, schilderijen, sieraden, vesten, omslagdoeken en sjaals. Op de bazaar heeft u ook de kans om eindelijk dat langgezochte boek in de tweedehands boekenhoek te kopen. En misschien vindt u wel leuke vijf december cadeautjes, een leuke cd of een mooie legpuzzel (gebruikt of nieuw) bij het tweedehands speelgoed.

Ook voor een hapje en drankje kunt u op de bazaar terecht.
De koffie/thee staat klaar met uiteraard zelfgebakken koek. Ook voor een kop lekkere soep met een broodje kunt u terecht.

Laat wat van je horen

*