17 november 2018

Wildavond bij Beaux

wild ree hertHEEZE – De keukenbrigade van Restaurant Beaux bereidt dit jaar een overheerlijk wildmenu voor u. “Alléén aanstaande donderdag 15 november en vrijdag 16 november staat ons restaurant geheel in het teken van de traditionele wildkeuken.

In ons prachtige herfstdecor voelt u de bijzondere warmte van dit knusse jaargetijde en proeft u heerlijke combinaties van wild, vergeten groente- en fruitsoorten.

We beginnen de herfstwandeling met een smaakvolle paté van wilde eend en eendenlever, kweeperen moes en brioche. Proef daarna de unieke smaak van Wilde duif van de bbq, begeleid door verschillende bereidingen van maïs en op smaak gebracht met 12 jaar oude aceto balsamico. Ons wildmenu bereikt zijn hoogtepunt met gebakken haas-filet, gestoofde beluga linzen, een gratin van zoete aardappel en geitenkaas, begeleid door beignets van witlof en een jus van rode bieten. En ook het dessert blijft u verrassen: wortelcake met een sorbet van duindoornbes en hangop van Griekse yoghurt.”
Beaux Wildmenu, exclusief op donderdag 15 en vrijdag 16 november! Kosten € 42,50 p/p.

Alleen op reservering https://beauxarts.us13.list-manage.com/track/click?u=6e3ebc032b0bb80815c6bb453&id=f95e0e2e97&e=b20f6e91a8

Laat wat van je horen

*