8 augustus 2020

Vrienden van Nicasius ontvangen 3000 euro

Vlnr Peter van Lieshout (voorzitter VZN), Rens Guitjens (secretaris VZN), Joop van Leenders (penningmeester VZN), Anne van Spreeuwel Van Aa tot Zet) en Jan Scheutjens (tableaux)

Vlnr Peter van Lieshout (voorzitter VZN), Rens Guitjens (secretaris VZN), Joop van Leenders (penningmeester VZN), Anne van Spreeuwel (Van Aa tot Zet) en Jan Scheutjens (tableaux)

Op 2 mei 2013 werd het pand van het Oude Postkantoor in Heeze opnieuw geopend. De bedrijven die daarin gevestigd zijn, reisbureau Van Aa tot Zet en tableaux mediamakers  hebben bij de opening gevraagd naar een bijdrage voor stichting Vrienden Zorgcentrum Nicasius (VZN). Dat leidde tot een mooi resultaat. Anne van Spreeuwel (Van Aa tot Zet) en Jan Scheutjens (tableaux) konden vorige week een cheque van 3000 euro overhandigen aan het bestuur van de stichting.
“Geweldig dat Van Aa tot Zet en tableaux mediamakers zich op deze wijze willen inzetten voor de oudere bewoners van Heeze. Met deze bijdrage kunnen we weer veel activiteiten organiseren,” aldus Peter van Lieshout, voorzitter van Vrienden Zorgcentrum Nicasius. De stichting zet zich in voor de bewoners van Zorgcentrum Nicasius in Heeze en maakt sinterklaas- en kerstvieringen, muziekvoorstellingen en uitstapjes mogelijk.

Laat wat van je horen

*