22 november 2019

Veiling van nostalgische Philips apparatuur

REGIO – Bij het leegmaken van een pand in Eindhoven had Stichting Wereldhuis Eindhoven het geluk om op een zolder een grote collectie nostalgische apparatuur aan te treffen van Philips. Het betreft meer dan 60 – jaar oude apparatuur zoals bakelieten luidsprekers, testapparatuur, antieke koptelefoons, een speeltafel en intercom. Ook krultangen, koffieapparaten en scheerapparaten met de bekende Philips design.

Om vele Eindhovenaren een kans te geven de bijzondere apparaten te bemachtigen heeft de Stichting alle goederen onder gebracht in een veiling. Tot en met zaterdag 18 februari kan er een bod worden uitgebracht. Om 15.00 uur sluit dan de veiling waarna de hoogste bieder meteen zijn buit mee naar huis kan nemen.

De opbrengst van de veiling is voor een project in Namibië. Voor €300,- kan een jongere een 4 – jarige beroepsopleiding volgen o.a. voor electriciën. Met een diploma op zak ziet zijn toekomst en die van het ontwikkelingsland er beter uit!

Het Kringloopwarenhuis in de Laagstraat 288a is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. U bent van harte welkom!

Voor vragen kunt u bellen naar de veilingmeester Peter van Rooij 040-255 54 59.

Laat wat van je horen

*