13 juli 2020

Steun onderzoek naar spierziekten

Aanstaande zondag, 14 september, fiets ik mee met een sponsortocht voor een doel dat ik een zeer warm hart toedraag: onderzoek naar spierziekten. Voor wie dat niet weet: Hidde, onze eerste zoon, is een maand na zijn geboorte overleden aan een spierziekte.

Onderzoek naar spierziekten blijft altijd nodig om het leven voor kinderen en volwassenen met een spierziekte draaglijker te maken en spierziekten te voorkomen. www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/Onderzoeken
Er is ontzettend veel geld nodig voor onderzoek. Het zijn vaak langdurige onderzoekstrajecten, de onderzoeken zijn ingewikkeld en kosten daardoor veel geld.

Door mij te sponsoren draag je een steen(tje) bij aan belangrijk onderzoek. Je kunt natuurlijk zelf mee fietsen, maar sponsoren gaat eenvoudiger verwacht ik.
Dat kan door op deze link te klikken: www.spieractie.nl/acties/epcl/hidde4ever/donaties.aspx

Doe het svp snel want voor je het weet is het alweer zondag.
Bijzonder bedankt voor je bijdrage.

Hartelijke groet,
Edwin Leutscher

En dit over de te rijden tocht:

Fietsen tegen spierziekten. Doe jij ook mee?
Wil jij je sportief inzetten om meer onderzoek naar spierziekten mogelijk te maken? Fiets dan de Gerrie Knetemann Classic op zondag 14 september 2014. Meld je aan voor het team van het Prinses Beatrix Spierfonds en laat je sponsoren.

Gerrie Knetemann Classic
Kijkend ‘door de bril van Kneet’ worden ieder jaar attractieve routes uitgezet over 45, 75, 110 en 160 km langs de mooiste plekjes van het Groene Hart en langs unieke natuurgebieden van de Ankeveense- en Loosdrechtse Plassen. Op het wielerparcours van Sloten is een individuele tijdrit over 2 km voor liefhebbers. Jaarlijks is de start en finish in het Olympisch Stadion Amsterdam. Het team van Prinses Beatrix Spierfonds krijgt daar zijn eigen plek.

Laat je sponsoren
Wij vragen elke deelnemer om een sponsorbedrag op te halen van minimaal € 200,-. Maar we hopen natuurlijk op een veel hogere opbrengst! Door een actiepagina aan te maken op www.spieractie.nl kun je iedereen laten weten wat je actie is en kunnen donateurs direct online geld over maken op de persoonlijke pagina.

Je kunt je inzetten voor onderzoek naar spierziekten in het algemeen, of specifiek voor SMA, myotone dystrofie of GBS.

 

Steun deze actie!

Laat wat van je horen

*